Nieuwsberichten

We installeren bij VD Ruitenbeek Installaties veel verschillende soorten oplossingen! Hiervan houden we onze opdrachtgevers graag van op de hoogte. In onze nieuwsberichten brengen wij voor ons speciale en mooie projecten in beeld! Houd dit dus in de gaten!

Duurzame Toekomst voor Hoveniersbedrijf Weultjes!

In een belangrijke stap richting een groenere toekomst heeft Hoveniersbedrijf Weultjes in Vaassen met trots aangekondigd dat ze onlangs 56 zonnepanelen hebben laten plaatsen op hun terrein. Dit duurzame project werd succesvol uitgevoerd in opdracht van WVM Elektrotechniek, een vooraanstaand bedrijf in de elektrotechnische sector. 

Deze indrukwekkende installatie is een krachtig signaal van het streven van Hoveniersbedrijf Weultjes naar duurzaamheid en milieubewustzijn. Met 56 hoogwaardige zonnepanelen op hun dak, zal het bedrijf aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen verminderen. 

Dit initiatief van Hoveniersbedrijf Weultjes en WVM Elektrotechniek is een voorbeeld van de stappen die bedrijven nemen om hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus te nemen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor de gemeenschap en de planeet.