Nieuwsberichten

We installeren bij VD Ruitenbeek Installaties veel verschillende soorten oplossingen! Hiervan houden we onze opdrachtgevers graag op de hoogte. In onze nieuwsberichten brengen wij voor ons speciale en mooie projecten in beeld! Houd dit dus in de gaten!

Duurzame Toekomst voor Hoveniersbedrijf Weultjes!

05-09-2023 - Verduurzaming hoveniersbedrijf Weultjes

In een belangrijke stap richting een groenere toekomst heeft Hoveniersbedrijf Weultjes in Vaassen met trots aangekondigd dat ze onlangs 56 zonnepanelen hebben laten plaatsen op hun terrein. Dit duurzame project werd succesvol uitgevoerd in opdracht van WVM Elektrotechniek, een vooraanstaand bedrijf in de elektrotechnische sector. 

Deze indrukwekkende installatie is een krachtig signaal van het streven van Hoveniersbedrijf Weultjes naar duurzaamheid en milieubewustzijn. Met 56 hoogwaardige zonnepanelen op hun dak, zal het bedrijf aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het gebruik van fossiele brandstoffen verminderen. 

Dit initiatief van Hoveniersbedrijf Weultjes en WVM Elektrotechniek is een voorbeeld van de stappen die bedrijven nemen om hun verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu serieus te nemen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor de gemeenschap en de planeet. 

Nieuwbouw Plan 26 in Nijbroek!

25-10-2023 - Nieuwbouw Nijbroek

In een belangrijke stap naar een groenere toekomst heeft het Nieuwbouw plan 26 in Nijbroek gekozen voor VD Ruitenbeek Installaties als de aangewezen duurzame installateur voor zonnepanelen en thuisbatterijen. Deze strategische keuze onderstreept het streven naar duurzaamheid en energie-efficiĆ«ntie in de lokale gemeenschap en markeert een positieve ontwikkeling in de nieuwbouwsector. 

VD Ruitenbeek Installaties is verheugd over de kans om bij te dragen aan dit opmerkelijke project. We benadrukken het belang van duurzame energie en zien het als volgt: "We zijn vereerd om deel uit te maken van Nieuwbouwplan 26 in Nijbroek en om bij te dragen aan de realisatie van een duurzame en energie-efficiĆ«nte leefomgeving voor toekomstige bewoners. Dit is een positieve stap naar een groenere toekomst."