Bespaar met een warmtepomp!

Drastisch uw energierekening op gas verlagen? Bekijk dan de mogelijkheden voor de aanschaf van een warmtepomp! Warmtepompen kunnen in combi met uw huidige CV-Ketel worden gekoppeld of volledig zelfstandig uw woning voorzien van warmte!

Doe de Online Woonscan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor aanschaf van een warmtepomp? Doe de online woonscan van Daikin en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor bij u thuis!

Waarom een warmtepomp?

Een warmtepomp is de oplossing wanneer u wilt besparen op uw
gasrekening of wanneer u wenst helemaal geen gasrekening meer te ontvangen. Maar wat verstaan we onder een warmtepomp? Een warmtepomp
is een breed begrip aangezien er talloze varianten aangeboden kunnen
worden passend bij uw situatie! Met een warmtepomp kunt u uw woning verwarmen compleet gas loos [Full electric] of deels gas loos [Hybrid]. Ook is 
er de mogelijkheid uw woning te verkoelen met aanschaf van een warmtepomp.

Tevens zijn er ook subsidies beschikbaar op de aanschaf van een warmtepomp. Dit maakt het aantrekkelijker voor de particuliere consument om een warmtepomp aan te schaffen in haar woning. Tegenwoordig worden in bijna alle nieuwbouw woningen standaard een warmtepomp geplaatst. 

Wat zijn mijn voordelen?

Uw heeft vanzelfsprekend meerdere voordelen wanneer u over gaat tot aanschaf van een warmtepomp passend bij uw situatie. 

  • Een lagere energierekening
  • Weinig onderhoudskosten
  • Minder Co-2 uitstoot
  • Een gunstiger energielabel


Het lager uitkomen van de energierekening heeft te maken met het feit dat uw gaat verwarmen met gebruik van elektriciteit in plaats van gas of een combinatie hiervan. Vaak is het interessant om een zonnestroom installatie te laten aanleggen om de kosten van het verbruik op te vangen.

Wartmepomp daikin

Hoogwaardige kwaliteit staat op nummer 1.

Bij ons staat kwaliteit van product, materiaal, installatie en service met volle overtuiging op nummer één! We leveren alleen de best geteste materialen en gaan voor maximale kwaliteit. Dit ziet u terug in product, klantvriendelijkheid en uitstraling. Wij willen de exclusieve installateur zijn op duurzaam gebied!

Passende oplossing.

VD Ruitenbeek Installaties biedt voor elke situatie een passende oplossing, dit doen we niet alleen maar samen met onze partners! In samenspraak met de opdrachtgever, leverancier en wij als installateur komen we tot een prachtig eindresultaat waarmee we de opdrachtgever vanuit ons standpunt in het midden zetten!

Wenst u meer informatie te willen ontvangen over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan z.s.m. contact op!

warmtepomp

De ultieme ervaring.

Dankzij de samenwerking met onze partners kunnen wij u de producten tentoonstellen doormiddel van de nieuwste technologieën. Onze partner Daikin heeft voor uw een gave virtual experience klaar staan waarmee u als nooit tevoren kennis kan maken met het product!