Bespaar nog meer met Smart Energy!

Warm water was nog nooit zo schoon. Het installeren van een Solaredge systeem voor zonne-energie zorgt voor een zekere reductie van uw koolstof-footprint. Ga nu een stap verder door het apparaat Smart Energy warm water te installeren, waarmee u een schone, hernieuwbare elektriciteitsbron levert voor de warmwaterbereiding. 

De kosten voor het verwarmen van water zijn aanzienlijk, en maken zowat 22% uit van de energierekening van het gemiddelde Europese huishouden. Door deze voordelige wijze van opslag toe te voegen aan uw Solaredge systeem, kunt u uw gebruik van Zonne energie verhogen en uw elektriciteitsrekening verlagen. 

Smart Home Energy module.

Dit apparaat communiceert draadloos met uw Solaredge omvormer om overtollige zonne-energieproductie naar uw warmwatersysteem om te leiden, waar uw water dan zuiniger wordt opgewarmd. 

Solaredge monitoring app.

De Solaredge monitoring app laat u de prestaties van uw systeem bekijken en geeft u gemakkelijk controle over uw warmwaterbereiding, waar u zich ook bevindt. Dankzij de weergave in real time kunt u handmatig of automatisch de werking van het apparaat programmeren met een van de verscheidene gebruiksvriendelijke modi, zodat de beschikbare zonne-energie maximaal wordt benut. 

Smart Save.

Gebruik de beschikbare PV-energie om het apparaat van vermogen te voorzien. Er wordt alleen netvermogen gebruikt als er onvoldoende zonne-energie is om aan de vraag te voldoen. Selecteer een specifiek apparaat dat met voorrang de te veel geproduceerde PV-energie krijgt ten opzichte van andere apparaten. Op deze manier krijgt dit apparaat altijd de maximaal beschikbare PV-energie. 

Stimuleert besparing!

De smart energy management oplossing van Solaredge verhoogt het eigen verbruik van zonne-energie, verlaagt de elektriciteitsrekening en biedt een hogere energieonafhankelijkheid. Dit wordt allemaal overzichtelijk beheerd door slechts één enkele, slimme omvormer: het brein van het smart energy systeem. Het verbruik van zonne-energie kan gemaximaliseerd worden door het verbruik van apparaten aan te passen aan de PV-productie en door energie op te slaan en te gebruiken wanneer het nodig is. De huishoudelijke apparaten worden op een vooraf ingestelde tijd voorzien van ongebruikte PV-energie of gevoed vanuit de thuisaccu. Netvermogen wordt alleen gebruikt als beide niet beschikbaar zijn