Onze oplossingen!

VD Ruitenbeek Installaties biedt een breed scala aan oplossingen voor besparing op gas, water en stroom.
Samen met u bekijken we wat het beste past bij uw situatie!

Wij zijn de specialist in Duurzame systemen!

Zonnepanelen

Created with Sketch.

Met de huidige energieprijzen stijgt de rekening voor Gas, Water en Elektra door het dak heen. Bij Van De Ruitenbeek hebben we hier een passende oplossing voor, namelijk; een zonnestroomsysteem bij u op uw woning, op het schuurdak of zelfs in het weiland. 

Van De Ruitenbeek regelt van A- tot Z de realisatie van uw zonnestroomsysteem zonder dat hier een aannemer aan te pas komt. Dit doen we voor Particulieren, Zakelijk ondernemers en Agrariërs. 

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, de beste producten en de hoogwaardigste materialen. Dankzij meer dan 20+ jaar ervaring in de installatietechniek mogen wij ons gerust de Duurzame specialist noemen!

Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte op via ons contact formulier of neem telefonisch contact op.

Warmtepompen & Zonneboilers

Created with Sketch.

Met een warmtepomp kunt u zowel goedkoop als duurzaam uw woning verwarmen op de winterdag of verkoelen op een warme zomerdag. In combinatie met eventuele zonnepanelen voorziet u de installatie van groene stroom!

Wat is een warmtepomp precies?

Warmtepompen worden aangeboden als alternatief voor CV-ketels.
Ze verwarmen of verkoelen uw woning waardoor de CV-ketel overbodig is. 
Dit gebeurd geheel gas loos in tegenstelling tot een CV-ketel. Een warmtepomp gebruikt namelijk elektriciteit in plaats van gas. Dit heeft meerdere voordelen voor uw woning. U ontvangt automatisch een beter energielabel, u heeft weinig onderhoudskosten aan een warmtepomp, u energierekening  komt lager uit.  


Ook hier regelen wij van A- tot Z de realisatie en aanleg van uw warmtepomp of zonneboiler. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte op via het contactformulier of neem telefonisch contact op. 

Accu's & Laadpalen

Created with Sketch.

Accu's

Tegenwoordig komt het steeds meer voor dat het Net overbelast raakt doordat vele gebruikers van zonnestroom installaties terugleveren op het Net. De Netbeheerder kan hier sancties opgeven en ervoor kiezen dat u helemaal niet meer mag terugleveren.

Om dit te voorkomen installeren we bij Van De Ruitenbeek ook Accu's waarmee u overdag opgewekte energie in kunt opslaan om in de avond weer te gebruiken.
Zo voorziet u uw woning ook wanneer de zon niet schijnt van groene stroom.

Laadpalen

Rijdt u een volledige of Plug-in Hybride elektrische auto? Zonder laadpaal bent u nergens. Wij bieden verschillende laadpalen aan welke gebruikt kunnen worden i.c.m. load-balacing. Tevens is het in bezit hebben van een eigen laadpaal niet alleen goedkoper dan openbaar laden maar uw bent altijd verzekerd van een vaste plek. Thuis opladen bespaart u tijd en geld!

Laadpalen zijn schitterend te combineren met een duurzame carport welke wij ook voor u realiseren wanneer dit wenselijk zal zijn.

Ook hier regelen wij van A- tot Z de realisatie en aanleg van Laadpaal en- of duurzame carport. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte op via het contactformulier of neem telefonisch contact op. 

Met een combinatie van de volgende drie oplossingen heeft u besparing maximaal serieus genomen! 


Tevens kunnen wij een interessante combinatie-deal aanleveren wanneer dit toepasbaar is in uw situatie.

Zonnepanelen

Wanneer u wilt verduurzamen is het eerste waar u aan denkt hoogstwaarschijnlijk zonnepanelen. Dit is een prima eerste stap.
In combinatie met het volgende bent u nog meer energie onafhankelijk;

Accu

Doormiddel van een accu slaat u overtollige geproduceerde zonne-energie op in uw thuis accu. Deze opgeslagen energie kunt u 's avonds wanneer de zonnepanelen niet meer produceren gebruiken zonder dat u stroom afneemt van uw netbeheerder. Rijdt u hiernaast ook nog een elektrische auto? 

Laadpaal

Een laadpaal is dan niet ondenkbaar. Doormiddel van slimme laadpalen die wij leveren en installeren kan uw auto geladen worden met zonnestroom welke geproduceerd wordt door uw zonnepanelen. Met slimme software worden de prioriteiten onderverdeeld. 

Doe de Online Dakscan!

Benieuwd hoeveel zonnepanelen u op uw huis kwijt kan?
Doe de online dakscan en kom er binnen 2 minuten achter!

Van der Valk Solar Systems | pannendaken | Valk Pitched 

 • Klemsysteem
 • Universele tussen- en eindklemmen (H 28-50 mm)
 • Minder dakbevestiging noodzakelijk door zeer sterk profiel
 • Koppelstuk van gelijke sterkte als profiel, dus geen zwakke plekken
 • Praktische en veilige zijmontage

Van der Valk Solar Systems | platte daken | Valk Pro+ L10 Zuid 

 • Landscape montage
 • 10° tilt hoek
 • Steekmaat: 1300, 1400, 1500 1600 of 1700 mm
 • Ook beschikbaar in oost-west opstelling 

Van der Valk Solar Systems | platte daken | Valk Pro+ L10 Oost-West 

 • Landscape montage
 • 10° tilt hoek
 • Steekmaat: 2150, 2300, 2400 of 2500 mm
 • Ook beschikbaar in zuid opstelling 

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor een warmtepomp?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor aanschaf van een warmtepomp? Neem een kijkje op onze speciale warmtepomp pagina!

Doe de Online Woonscan!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor aanschaf van een warmtepomp? Doe de online woonscan van Daikin en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor bij u thuis!

Kijk uw ogen uit in de virtuele showroom!

Benieuwd welke oplossing voor een warmtepomp u geïnstalleerd krijgt bij uw thuis? Kijkt u eens rondt in de virtuele showroom van onze partner Daikin. Zo kunt u zien welk product bij uw thuis geplaatst kan worden!

Smart Home Energy!

Bespaar op de kosten van warm water door uw huis uit te rusten met een Smart Energy apparaat dat overtollige productie van zonne-energie benut en de warmwaterbereiding intelligent programmeert. 

De Zakelijke Batterij!

Ze zijn er al enige tijd. Thuisbatterijen voor particulieren. En reusachtige energieopslagsystemen. Maar wat u nodig hebt als MKB ondernemer, is iets daar tussenin. Dat is een zakelijke MKB Batterij. 

Solaredge Home Thuis Batterij 400V/48V

De Solaredge Home Batterij 400V of 48V stelt nieuwe normen voor systeemefficiëntie, veiligheid en gebruiksgemak - waardoor het een essentieel onderdeel wordt van elke thuisinstallatie van Solaredge.