test
Left Right

Zonatlas (gemeente Apeldoorn)

Welkom op de zonatlas van onze gemeente. De website waarop u in één oogopslag kunt zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie.

De zonatlas berekent accuraat, onafhankelijk en met actuele gegevens wat een investering in zonnepanelen u kan opleveren. U kunt de standaardberekening aanpassen aan uw eigen situatie.

De zonatlas heeft voor alle daken in de gemeente berekend hoeveel zonnestroom we op de daken kunnen opwekken. Overweegt u om samen met uw buurtgenoten offertes voor de aanschaf van zonnepanelen aan te vragen? Op de kaart kunt u zien welke daken in uw buurt geschikt zijn.

Op deze site vindt u verder waardevolle links naar relevante websites waar u meer informatie vindt als u aan de slag wilt met het opwekken van duurzame energie en energiebesparing.

Samen meer schone energie opwekken in onze gemeente: doet u ook mee? Wij wensen u veel zonneplezier!

Ga  direct het contact formulier en klik hier

 

Houdt u er rekening mee dat de resultaten van de zonatlas voor u een eerste scan zijn, maar niet zijn gemaakt om professioneel advies door een erkende installateur te vervangen. Aan de zonatlas kunnen geen rechten worden ontleend.