test
Left Right

Zentralsolist

De stroomvoorziening met zelf opgewekte energie wint door de verder stijgende energieprijzen steeds meer aan betekenis. Daarbij is het eigen stroomverbruik inmiddels belangrijker geworden dan de toevoer aan het openbare elektriciteitsnet.

Als reactie daarop hebben wij zogenoemde „Bring-Your-Own-systemen“ (BYO) ontwikkeld, waarmee heel gemakkelijk zelf elektriciteit opgewekt en gebruikt kan worden. Voor de eigen onafhankelijkheid.

Mobiele onafhankelijkheid beleven.

Stroom uit het stopcontact – klinkt voor ons in West-Europa niet bepaald spectaculair. Het maakt niet uit waar we ons bevinden, bijna overal kunnen we terugvallen op elektriciteit en onze verbruikers daarmee “voeden”. Maar dat is niet overal het geval. In sommige landen en gebieden op deze wereld is elektriciteit niet vanzelfsprekend, bijvoorbeeld in Afrika, Zuid-Amerika maar ook in sommige delen van Rusland. Daarvoor hebben wij nu de oplossing: onze centrale solist – de beste compagnon voor het opwekken van eigen stroom.

Zwem met de stroom mee.

Bestaande uit zonne-energiemodule en een elektronische box kan de centrale solist ook door gebruikers die geen ervaring hebben met zonne-energie worden opgesteld en aangepast. Het ingebouwde kompas en de handmatig instelbare hellingshoek van de module maken dat de elektriciteit snel en gemakkelijk kan stromen. Door de geïntegreerde batterij kan de elektriciteit opgeslagen en op een later tijdstip afgegeven worden. Zo kunnen de verbruikers ook ‘s nachts of bij bewolkte hemel worden bediend.

Maar het gaat niet alleen om de “de facto” toegang tot elektriciteit en het bijbehorende bedienen van een verbruiker. Het is meer dan dat: De stroomvoorziening geeft de mens toegang tot het openbare leven, tot informatie, amusement en communicatie. En in het geval van nood ook toegang tot medische zorg.

Voor meer informatie van de Zentalsolist klikt u hier

 Zentralsolist.