test
Left Right
VD RUITENBEEK BV.

VD RUITENBEEK BV.

Uw partner voor alle duurzame installatietechnische zaken

Wij heten u van harte welkom op onze site,                                                                                                                                        

Van De Ruitenbeek bv uit Apeldoorn is sinds maart 2001 actief in de technische dienstverlening en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met professionele en gemotiveerde medewerkers.
Ons werkgebied is door de gunstige ligging (Gelderland) erg groot. Op deze manier kunnen wij u zowel in Gelderland maar ook in de rest van Nederland van dienst zijn.

Wij  richten ons op zowel de utiliteitsmarkt, Retail en de particuliere markt.  De afgelopen jaren kenmerken wij ons in toenemende mate als een adviserend-installateur, vooral bij de toepassing van duurzame en innovatieve technieken. De techniek gaat snel,  daarom proberen wij de klant snel en duidelijk op de hoogte te brengen van de vernieuwende producten en besparingstechnieken, zo kunnen zij hun voordeel genieten. Nieuw is onze live zonnestroom proefopstelling waar we laten zien dat zonnepanelen in vele situaties toegepast kunnen worden en nog behoorlijk rendement leveren.  —- klik op de link om naar het systeem te gaan —-  Enphase Zonnestroom Systeem

Zelf energie opwekken is inmiddels meer dan normaal, bestaande klanten passen zelfs de capaciteit van hun systeem aan om zo energie neutraal te worden of te blijven. En of uw dakvlak geschikt is voor zonnepanelen? kijkt dan eens snel eens op, — klik op de link om naar de link te gaan —  Ontdek de zonne-energiepotentie van uw huis. zonatlas_stempel

De eigenaren Peter en Alice van de Ruitenbeek staan u veelal te woord bij telefonisch contact of door middel van het mailverkeer, voor advies en opname zal 1 van onze adviseurs u bezoeken, dit alles van uit kantoor aan huis gevestigd, voor onze voorraad/opslag en gereedschappen zijn we inmiddels al weer geruime tijd voorzien van bedrijfsruimte. Vakmensen worden schaars dit betekend dat we ons moeten richten op de jongere generatie vandaar dat wij geregeld met stage projecten mee doen via diverse scholen, we proberen deze generatie te laten zien dat het installatievak  een mooi en uitdagend vak is met zeer veel mogelijkheden.

Alle soorten centrale verwarming systemen.

Van cv-ketels ( Ionisatie ketels ), Pelletkachels, warmtepompen tot vloerverwarming en radiatoren, alle soorten verwarmingssystemen hebben wij in huis en kunnen wij op een kwalitatief goede wijze bij u installeren.

In onze gamma treft u drie verschillende modellen cv-ketels aan Remeha, Nefit en Itho-Daalderop. Met deze toestellen kunnen wij elk woonhuis en bedrijfspand voorzien van een goede installatie. Ook hebben wij meerdere types en modellen radiatoren/convectoren beschikbaar van verschillende gerenommeerde merken. Daarnaast verzorgen wij uw vloerverwarmingwensen icm bv een warmtepomp of Hybride oplossing.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om er zeker van te zijn dat een nieuwe installatie vele jaren mee gaat. Wij staan voor kwaliteit en werken met vakkundig gemotiveerde monteurs.

Gas, water en riolerings werkzaamheden

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor alle voorkomende loodgieters en installatie werkzaamheden. Zoals gasleidingen, waterleidingen en riolering. Onze monteurs hebben voldoende ervaring en scholing genoten om deze werkzaamheden netjes en vooral kwalitatief uit te voeren.

Gasleidingen trekken door of onder het huis heen voor bijvoorbeeld de keuken, cv ketel of gaskachel is voor ons een veel voorkomende bezigheid. Voor dit type leidingwerk gebruiken wij meestal koper. Of een kunststof buis van een zeer hoge kwaliteit met pers koppelingen. Nadat een gasleiding vernieuwd of gerepareerd is beproeven wij deze met een perspomp, om er zeker van te zijn dat deze dicht is. (dit is voorschrift)

Waterleidingen leidingwerk word door ons gemaakt van kunststof of traditioneel koper dit is afhankelijk van de situatie waar het toegepast moet worden.

 

Wij installeren ook

  • Hydrofoor installaties (druk verhogers)
  • Warm tapwater circulatie systemen / warmwater doorstroom toestellen.
  • Ventilatie systemen / warmte terugwin systemen
  • Pelletkachels
  • Energiebesparende producten / zonnepanelen ( veldopstellingen – vrije veldopstellingen )  / zonneboilers met vlakkecollectoren – heatpipes – buiscollectoren / warmtepompen / Hybride oplossingen.
  • Solar Veranda /  Solar Carport / Solar Serre enz.
  • Groepenkasten / elektrotechnische installaties / Led verlichting
  • Airconditioning

 

Neem een kijkje achter de schermen bij Van de Ruitenbeek bv     klik verder

Wij wensen u een prettig verblijf op onze site,

Met vriendelijke groeten Van de Ruitenbeek bvzonatlas_stempel

vd ruitenbeek installatietechniek