test
Left Right
Installatie.

Installatie.

Techniek

Uw partner voor alle installatietechnische zaken!

 

Wij heten u van harte welkom op onze site,

Van De Ruitenbeek bv uit Apeldoorn is sinds maart 2001 actief in de technische dienstverlening en is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met  professionele en gemotiveerde medewerkers,  zzp-ers en collega bedrijven.
Ons werkgebied is door de gunstige ligging (Gelderland) erg groot. Op deze manier kunnen wij u zowel in Gelderland maar ook in de rest van Nederland van dienst zijn.

Wij  richten ons op zowel de Retail en de particuliere markt.  De afgelopen jaren kenmerken wij ons in toenemende mate als een adviserend-installateur, vooral bij de toepassing van duurzame en innovatieve technieken. De techniek gaat snel,  daarom proberen wij de klant snel en duidelijk op de hoogte te brengen van de vernieuwende producten en besparingstechnieken, zo kunnen zij hun voordeel genieten.

De eigenaren Peter en Alice van de Ruitenbeek staan u veelal te woord bij telefoniche contact of doormiddel van het mailverkeer, dit alles van uit kantoor aan huis gevestigd, voor onze voorraad/opslag en gereedschapen zijn we inmiddels al weer geruimetijd voorzien van bedrijfsruimte. Vakmensen worden schaars dit betekend dat we ons moeten richten op de jongere generatie vandaar dat wij geregeld met stage projecten mee doen via diverse scholen, we proberen deze generatie te laten zien dat het installatievak een mooi en uitdagend vak is met zeer veel mogelijkheden.

Vacature:

Leerling BBL, bel of mail ons voor meer informatie, Wij zijn een Erkend Leerbedrijf ( SBB erkend )

All-round installatie monteur, bel of mail ons voor meer informatie.

Alle soorten centrale verwarming systemen.

Van cv-ketels, warmtepompen tot vloerverwarming en radiatoren, alle soorten verwarmingssystemen hebben wij in huis en kunnen wij op een kwalitatief goede wijze bij u installeren.

In onze gamma treft u drie verschillende modellen cv-ketels aan Remeha, Nefit en Itho-Daalderop. Met deze toestellen kunnen wij elk woonhuis en bedrijfspand voorzien van een goede installatie. Ook hebben wij meerdere types en modellen radiatoren beschikbaar van verschillende gerenommeerde merken. Daarnaast verzorgen wij uw vloerverwarmingwensen icm bv een warmtepomp.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om er zeker van te zijn dat een nieuwe installatie vele jaren mee gaat. Wij staan voor kwaliteit en werken met vakkundig gemotiveerde monteurs.

Gas, water en riolerings werkzaamheden

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor alle voorkomende loodgieters en installatie werkzaamheden. Zoals gasleidingen, waterleidingen en riolering. Onze monteurs hebben voldoende ervaring en scholing genoten om deze werkzaamheden netjes en vooral kwalitatief uit te voeren.

Gasleidingen trekken door of onder het huis heen voor bijvoorbeeld de keuken, cv ketel of gaskachel is voor ons een veel voorkomende bezigheid. Voor dit type leidingwerk gebruiken wij meestal koper. Of een kunststof buis van een zeer hoge kwaliteit met pers koppelingen. Nadat een gasleiding vernieuwd of gerepareerd is beproeven wij deze met een perspomp, om er zeker van te zijn dat deze dicht is. (dit is voorschrift)

 

 

Wij installeren ook

  • Hydrofoor installaties (druk verhogers)
  • Warm tapwater circulatie systemen
  • Ventilatie systemen / warmte terugwin systemen
  • Energiebesparende producten: zonneboilers – zonnepanelen – warmtepompen – Led verlichting enz.
  • Groepenkasten / elektrotechnische installaties

 

 

Wij wensen u een prettig verblijf op onze site,

Met vriendelijke groeten Van de Ruitenbeek bvimages

vca