test
Left Right
Installatie.

Installatie.

Techniek

Uw partner voor alle installatietechnische zaken!

 

Wij heten u van harte welkom op onze site,

Van De Ruitenbeek bv uit Apeldoorn is sinds maart 2001 actief in de technische dienstverlening en is ontwikkeld tot een onderneming met professionele en professionele medewerkers, zzp-ers en collega bedrijven.
Ons werkgebied is door de erg ligging (Gelderland) groot. Op deze manier kunnen wij u zowel in Gelderland als in de rest van Nederland van dienst zijn.

Wij richten ons op zowel de Retail en de particuliere markt. De afgelopen jaren kenmerken wij ons in uitbreiding mate als een geavanceerde-installateur, vooral bij de toepassing van duurzame en innovatieve technieken. De techniek gaat snel, daarom proberen wij de klant snel en duidelijk op de hoogte te brengen van de vernieuwende producten en besparingstechnieken, zo kunnen zij hun voordeel genieten.

 

Vacature:

Leerling BBL, bel of mail ons voor meer informatie, Wij zijn een Erkend Leerbedrijf ( SBB erkend )

Allround installatiemonteur, bel of mail ons voor meer informatie.

Alle soorten centrale verwarmingssystemen.

Van cv-ketels, warmtepompen tot vloerverwarming en radiatoren, alle verwarmingssystemen hebben wij in huis en kunnen wij een kwalitatieve goede wijze bij u installeren.

In onze gamma van verschillende modellen cv-ketels aan Remeha, Nefit en Itho-Daalderop. Met deze toestellen wij elk woonhuis en bedrijfspand voorzien van een goede installatie. Ook hebben wij meerdere types en modellen radiatoren beschikbaar van verschillende uitrustingen. Daarnaast verzorgen wij uw vloerverwarmingwensen icm bv een warmtepomp.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen om er zeker van te zijn dat een nieuwe installatie vele jaren mee gaat. Wij staan ​​voor kwaliteit en werken met publicatiee monteurs.

Gas, water en rioleringswerkzaamheden

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor alle zichtbare loodgieters en installatie werkzaamheden. Zoals gasleidingen, waterleidingen en rioleringen. Onze monteurs hebben voldoende ervaring en scholing genoten om deze werkzaamheden en vooral kwalitatieve uit te voeren.

Gasleidingen trekken door of onder het huis heen voor bijvoorbeeld de keuken, cv ketel van gaskachel is voor ons een veel bezigheid. Voor dit type leidingwerk gebruiken wij meestal koper. Van een kunststof buis van een zeer hoge kwaliteit met pers koppelingen. Nadat een gasleiding vernieuwd of gerepareerd is uitgevoerd met een perspomp, om er zeker van te zijn dat deze dicht is. (dit is voorschrift)

 

 

Wij installeren ook

  • Hydrofoor installaties (drukverhogers)
  • Warm tapwater circulatie systemen
  • Ventilatie systemen / warmte terugwin systemen
  • Energiebesparende producten: zonneboilers – zonnepanelen – warmtepompen – Led verlichting enz.
  • Groepenkasten / elektrotechnische installaties

 

 

Wij wensen u een prettig verblijf op onze site,

Met vriendelijke groeten Van de Ruitenbeek bvafbeeldingen

vca