test
Left Right
Duurzaam.

Duurzaam.

Duurzame Energie

Welkom bij Duurzaam,

Wat is duurzame energie? Duurzame (of groene) energie is energie opgewekt door schone, onuitputtelijke bronnen. De voordelen van duurzame energie ten opzichte van energie uit fossiele bronnen (aardolie, steenkool) zijn legio:

  • Geen uitstoot van broeikasgassen (CO2) of andere stoffen die schadelijk zijn voor het milieu (of de gezondheid)
  • Minder afhankelijkheid van een klein aantal olie en gas producerende landen. Die afhankelijkheid maakt Nederland kwetsbaar
  • In tegenstelling tot olie- en gasvoorraden raakt duurzame energie niet op

Welke technieken kunnen we voor u inzetten?

  • Zonne-energie  ( Zonnepanelen – Transparante Zonnenpanelen / Zonneboilers )
  • Solar veranda –  Solar serre – Solar lichtstraat
  • Verwarming en airconditioning
  • Infrarood Verwarming ( Lange golf en Korte Golf )
  • Warmtepompen / Hybride Warmtepomp ( Lucht-water / Water-water / Lucht-lucht )

Van de Ruitenbeek Installatietechniek kan u helpen de voordelen van duurzame energie volop te benutten en kan u ondersteunen in de aanvraag van SDE  of ISDE Subsidie.

Zonne energie:

Gebruik maken van zonne energie kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u kiezen voor een zonneboiler of voor zonnepanelen. Ook voor dit laatste heeft Van De Ruitenbeek  Installatietechniek sinds 2001 ervaring. Speciaal voor de particuliere en klein zakelijke markt heeft Van De Ruitenbeek  zeer scherp geprijsde  A- kwaliteit zonnepanelen zoals poly, mono en dunne film. Zoals u van ons gewent bent is de gehele set van top kwaliteit en is in deze set gecombineerd met A kwaliteit omvormers. Met onze Zonnepanelen maakt u de juiste keuze op het gebied van Duurzaam, Betaalbaar Comfort.  Dat is waar Van De Ruitenbeek  Installatietechniek voor staat.

Met de zonatlas kunnen we u een indicatie geven van wat er in uw situatie mogelijk is Klik hier.

Voor een advies op maat kunt u gebruik maken van een vrijblijvend bezoek op locatie, maak direct een afspraak met onze adviseur en klik hier.

logo-top50-solar

images