test
Left Right
Hybride Systemen

Hybride Systemen

Diverse merken

De CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig uw cv ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV-ketel.

CV ketel vervangen door ….

Het is moeilijk te bepalen welke nieuwe CV ketel voor u het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van veel factoren om aan de juiste verwarmingsbehoefte te voldoen. Tapwater- en CV verwarming zijn een behoorlijke kostenpost. De aanschaf van een Hoog Rendements-ketel, kan het energieverbruik behoorlijk verminderen. Toch betekent dat niet direct dat de HR ketel voor iedereen de juiste keuze is, een hybride oplossing kan dan een oplossing zijn. Door een HR-ketel met een warmtepomp te combineren behaald u uitstekende rendementen dus gaat u aanzienlijk besparen op uw gasverbruik.

Uitgebreid advies

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Bij Van de Ruitenbeek kunt u onder andere terecht voor een Nefit ketel, Itho-Daalderop ketel, of een Remeha ketel.Een cv ketel vervangen doet u slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een aardige investering. Uw nieuwe cv ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. CV ketel Vervangen :  Van de Ruitenbeek geeft u daarom een goed advies voor een nieuwe cv ketel en helpt u met het maken van de juiste keuze, en geeft aan welke nieuwe cv ketel past bij uw centrale verwarming.

remeha