test
Left Right
Solarwatt zonnepanelen.

Solarwatt zonnepanelen.

 

Unknown

 

 

 

 

 

Solarwatt is een leidende speler op de Europese markt en produceert al meer dan twintig jaar lang hoogwaardige zonnepanelen. Solarwatt garandeert dat alle onderdelen van het systeem van hoge kwaliteit zijn. De zonnepanelen zelf, maar ook de omvormer en de ondersteuningsconstructie. Bovendien stemmen we alle onderdelen zorgvuldig op elkaar af. Alleen een goed gecombineerd zonnesysteem levert immers de grootste opbrengst!

Met de complete systemen van Solarwatt, krijg je een op maat gesneden pakket oplossing van de marktleider in de zonne-industrie. De verschillende componenten, de zonnepanelen en het montagesysteem, sluiten naadloos op elkaar aan. Deze pakketten zijn beschikbaar voor platte of hellende daken, of als een geïntegreerde in-daksysteem.

Naast de productie en levering van zonnepanelen maakt SOLARWATT decentrale energieoplossingen voor consumenten en bedrijven. Uniek daarbij is dat onze zonnepanelen, onze opslag en ons energiemanagement een geïntegreerd systeem vormen.

Samen met BMW i
Omdat we bovendien voortdurend werken aan nieuwe materialen en technieken, bent u gegarandeerd van de beste zonnepanelen voor uw huis of bedrijfspand. Samen met BMW i – de elektrische tak van het vermaarde automerk – bieden we ons energiesysteem overigens ook aan in Carport Systemen voor elektrische auto’s als de BMW i3 en i8.

GLAS-GLAS-ZONNEPANELEN: ONZE NIEUWE GENERATIE
Zorg voor een solide stroomvoorziening met de nieuwste generatie zonnepanelen van SOLARWATT. De glas-glas-zonnepanelen van topkwaliteit hebben voor u diverse voordelen. Zo zijn ze licht in gewicht en slechts twee millimeter dun, waardoor ze eenvoudig zijn te monteren. U gebruikt ze bovendien voor welke stroomvoorzieningsvariant u maar wilt. Ook interessant: ze bieden de hoogste belastbaarheid tegen mechanische invloeden van buitenaf en zijn optimaal weerbaar tegen weersinvloeden of brand.

Dertig jaar garantie
Op de glas-glas-zonnepanelen krijgt u standaard dertig jaar garantie. We zijn daarom in staat – als enige fabrikant in de markt – dertig jaar garantie te geven op zowel de panelen zelf, als het vermogen ervan. Ten opzichte van de industrienorm bieden de Solarwatt-panelen daarom een 25 procent hogere opbrengst en een tot 33 procent langere levensduur. Daarnaast ontvangt u nog eens hetzelfde aantal jaren lineaire garantie op de prestaties, waardoor u honderd procent gedekt bent.

GLAS-FOLIE-ZONNEPANELEN: DE HOOGSTE KWALITEIT

Minder installatiekosten en toch een hoge kwaliteit? Kies dan voor de glas-folie-zonnepanelen van SOLARWATT. De Duitse productiekwaliteit verzekert u van een betrouwbare stroomvoorziening en een hoge weerstand tegen weersinvloeden zoals hagel, nevel en ammoniakaanslag.

Garantie
De lange levensduur en een optimale stroomopbrengst maken de glas-folie-zonnepanelen een betrouwbare keus. De twaalf jaar garantie op het product en de vijfentwintig jaar lineaire garantie op de prestaties zorgen voor nog meer zekerheid.

Voor nog meer informatie kijk u eens op de website van Solarwatt www.solarwatt.nl

Unknownplaatje-glasglas2