test
Left Right
REVIEWS

REVIEWS

Reviews  geschreven door klanten, bedoeld om onze dienstverlening en producten waar nodig te verbeteren.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(9)
(9) Fam Hoogeveen
Wed, 11 November 2015 20:57:52 +0000
email

Samen met vrienden besloten we offertes voor zonnepanelen aan te vragen. Maar omdat de markt voor zonnepanelen enorm divers is, bleek al gauw dat we appels met peren moesten vergelijken. Iedereen adviseerde een andere configuratie met alle argumenten van dien. Bij wat rondkijken in de buurt (het oog wil ook wat) sprong 1 huis met zonnepanelen eruit. Die bleken aangelegd door Peter van de Ruitenbeek.

We nodigden Peter uit voor een opname en uitleg van de mogelijkheden. Alles werd duidelijk uitgelegd en al snel lag er een keurig uitgewerkte, heldere offerte op tafel. We kozen een systeem van 14 Phono Solar panelen, gemonteerd op een Chiko onderbouwsysteem en gestuurd door een Hosola omvormer.

Een paar weken later stonden de mannen op het dak om het systeem te monteren. Het was duidelijk dat hier vakmannen aan het werk waren, materiaal en gereedschap gewoon goed voor elkaar. Na een dagje werk op het dak, volgde de aansluiting in huis. Al het installatiewerk werd netjes overlegd voordat er geboord en geschroefd werd. Na het omzetten van de hoofdschakelaar toonde de omvormer meteen de status OK. Peter nam vervolgens alle tijd om de website en app van SolarMan uit te leggen. Op dit moment zijn de eerste euro’s bespaard en zijn we benieuwd naar de prestaties in de zomer. Peter, je bent een vakman die keurig werk aflevert. Bedankt, we hebben je hier en daar al aanbevolen!(8) Hans Brinkman
Tue, 21 July 2015 19:22:06 +0000

Aanvullend op een eerdere review zijn we thans aangekomen op een jaar panelen en collectoren op ons dak.
De hele installatie werkt naar behoren en storingvrij. Alleen even op de metertjes kijken wat de opbrengst is en dat doe ja dan met veel plezier.
De jaaropbrengst van de panelen is 5520 kWh geworden. Wij verbruiken gemiddeld zo’n 4500 kWh dus komen we niets te kort.
Bedenk daar bij dat wij ook elektrisch koken. Jammer dat het overschot (nog) niet kan worden opgeslagen ter vervanging van het gas.
Wij gebruiken gas slechts voor warm tapwater en verwarming. Opvallend is dat na een mooie zonnige dag de mengkranen beduidend minder ver geopend hoeven te worden.
De collectoren leveren via de 300 liter boiler dan meer dan voldoende warm water. En mocht de watertemperatuur niet hoog genoeg zijn dan is er altijd nog een keteltje,
met de klemtoon op “tje” dat dan even bijspringt. Maar of dat frequent is weet ik niet. Wanneer ik op de technische zolder kom hoor je hem bijna nooit werken.
Hoe het gasverbruik uiteindelijk zal zijn moeten we nog afwachten. Opvallend is wel dat wij van energieleverancier zijn overgestapt en van de oude een lekker bedrag terug kregen.
Alles bij elkaar is het een behoorlijke investering geweest maar dat begint zich nu duidelijk terug te verdienen.
Kortom na een jaar de installatie op en in het huis te hebben zijn wij uiterst tevreden. Alles werk prima en je hebt er geen omkijken naar.
Ook het isoleren van de warmwaterleidingen en het plaatsen van een ventilatiekap op de technische zolder hebben geleid tot een houdbare temperatuur aldaar.
Alles aanbevelingswaardig.

(7) Fam de Bruin
Mon, 26 May 2014 19:26:55 +0000

Goede prijs/kwaliteit verhouding, keurig nette afwerking.
Super tevreden met het resultaat van verplaatsen van CV!

(6) Fam Hendriks.
Mon, 26 May 2014 19:09:08 +0000

Bij ons zijn zonnepanelen geïnstalleerd inclusief de aanpassingen in de meterkast door dit bedrijf.
Van begin tot einde zeer tevreden, goede kwaliteit, prima prijs en kennis van zaken.

(5) T. W
Mon, 4 November 2013 16:51:31 +0000
email

Leveren en monteren van afvoerpijp tbv wasemkap keuken:

Perfect gedaan!
Keurig afgeleverd!
Tevreden!

(4) Martin
Fri, 1 March 2013 20:49:33 +0000


Storing gemeld, snel en vakkundig opgelost!

(3) Wim en Janny
Fri, 1 March 2013 20:34:41 +0000
email

Onze zonnepanelen zijn perfect gemonteerd door gemotiveerd en deskundig personeel van dit installatiebedrijf.
Na een paar maanden is gebleken dat de beloofde opbrengst ook wordt gehaald
Al met al een echte aanrader!

(2) Hans
Wed, 27 February 2013 20:54:31 +0000

Prima werk, uitstekende vakmensen, volgende ronde gaan we zekers weer bellen.

(1) Debby
Tue, 26 February 2013 19:28:22 +0000

Goede service, goede afspraken!