test
Left Right
Montage systemen zonnepanelen

Montage systemen zonnepanelen

Voor de bevestiging van zonnepanelen hebben we verschillende mogelijkheden, schuin dak, plat dak, of een veldopstelling, hier onder de verschillende producten. 

 

 

Tritec  De oplossing voor het snel, effectief en veilig plaatsen van een zonnepanelen systeem.

Een inleg systeem met vaste bevestiging aan de dakconstructie voor platdak en schuindak.

 

Avasolar platdak systeem

Het AvaSolar montage systeem is ontwikkeld voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte of licht hellende daken.

AvaSolar kan op het dak worden bevestigd door middel van schroeven of gemakkelijk te plaatsen ballast. Bij het gebruik van ballast wordt gebruik gemaakt van aluminium profielen die in een uitsparing in de AvaSolar beugel worden geklikt.

AvaSolar wordt standaard in drie hoeken geleverd, 15°, 20° en 30°. Door het unieke aërodynamische ontwerp is AvaSolar bestand tegen windsnelheden tot 12BF met een minimaal aan ballast gewicht. De AvaSolar beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en RVS.

Het goed doordachte AvaSolar systeem kan worden gebruikt voor de montage van bijna alle types zonnepanelen.

 

Avasco Platdak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ShiKo Solar  vrijstaande opstellingen – Veldopstelling

Het Single Row systeem is een veld-montagesysteem waarbij niet twee maar één zonnepaneel  wordt gemonteerd. Het systeem is bij uitstek geschikt voor situaties waarbij er sprake is van lokale vergunningseisen met betrekking tot de maximale hoogte van het systeem. Ook wanneer het visuele aspect een rol speelt (bijvoorbeeld in achtertuinen) kan het systeem een oplossing bieden. Voor de fundatie kan gekozen worden voor schroefpalen en of verdrijvende palen. De montage van de veldopstellingen worden door ons volledig uitgevoerd. De systemen kunnen worden geleverd met twee, drie of zelfs wel vier panelen boven elkaar in bijna elke gewenste lengte. Er kan gekozen worden voor een systeem in gegalvaniseerd staal of van volledig aluminium.  Het veldsysteem zal eerst worden uitgetekend en berekend zo kunt u precies zien wat het systeem gaat worden en uiteindelijk gaat kosten.

.