test
Left Right
General warmtepompen

General warmtepompen

Maximaal comfort met een minimum aan elektriciteit

General, wereldwijd één van de grootste aircoproducenten, koppelt airconditioning aan de technologie van de warmtepomp. Resultaat: een uniek systeem dat zowel kan verwarmen als koelen. En dat bovendien maar een minimale hoeveelheid elektriciteit nodig heeft.

Hoe werkt een warmtepomp?

In de natuur koelt een voorwerp af dat warmer is dan de omgeving. Het geeft zijn warmte dus af aan de omgeving. Kijk maar in de koelkast: het eten geeft warmte af aan de koude koelkastelementen. Die warmte wordt afgevoerd naar de achterzijde. Een warmtepomp werkt eigenlijk zoals een koelkast, maar dan precies andersom.

Geen verbranding van fossiele brandstoffen

Bij een warmtepomp is het de buitenlucht die warmte afstaat aan het koelelement. Die warmte geeft de warmtepomp binnen af. De warmtepomp pompt dus warmte van een laag naar een hoog temperatuursniveau. Het grote voordeel hierbij is dat een warmtepomp warmte opwekt door verplaatsing en niet door verbranding. Het warmtetransport gebeurt via een vloeistof. En dankzij een ingenieus omkeerventiel kan een warmtepomp ook warmte afvoeren en een ruimte dus koelen.

36 keer het A-label

Liefst 36 General AircoHeaters dragen het fel begeerde A-energielabel. Ze verwarmen dus op een zeer energiezuinige manier woningen en kantoorruimten. Dat is uniek in de Benelux.

 

Slimmer verwarmen zonder gas:

Van Lucht naar warm water, een koud kunstje,

De Waterstage Comfort is een compleet waterverwarmingsysteem op basis van luchtwarmtepomptechniek.  Het systeem biedt 3 toepassingen:

  • Vloerverwarming: De Waterstage Comfort is ideaal voor de afgifte via vloerverwarming omwille van de relatief lage watertemperaturen die nodig zijn voor vloerverwarming.
  • Radiatorverwarming: De Waterstage Comfort werkt uitstekend in combinatie met laag-temperatuurradiatoren.
  • Sanitair warm water: In combinatie met een Waterstage boiler kan u genieten van warm tapwater. De warmte wordt automatisch tegen voordelig nachttarief opgeladen.

Highlights Waterstage Comfort

  • Ideaal voor vloerverwarming en laag-temperatuurradiatoren
  • Bij -15°C buitentemperatuur afgifte van +35°C warm water
  • Siemens kamerthermostaat  afbeelding broch waterstage pag 3
  • Siemens regeling voor verschillende configuraties, tot 3 circuits  vloerverwarming in combinatie met laag-temperatuurradiatoren, sanitair  warm water en airconditioning
  • Weektimer met tal van instelmogelijkheden
  • Ingang voor dag- en nachttarief
  • Inox boiler met koperen coaxiale

 inverter

 

 

 

 

 

 

De Waterstage is een uiterst energiezuinige warmtepomp voor de productie van warm water. De buitengenerator haalt dankzij de inverter technologie met een hoog rendement warmte uit de omgevingslucht en warmt daarmee het water op, ook wanneer het buiten stevig vriest! De Waterstage presteert dit zonder steunverwarming en zonder tweede compressor, en is daarmee uniek in de markt. Hij haalt een rendement van maar liefst 4,3 tot 4,46 COP (energiewinst). Daardoor kan u tot 41% besparen op uw verbruik voor verwarming.
De brander van een traditioneel verwarmingssysteem is dus vervangen door een zuinige warmtepomp die voor de warmwaterproductie zorgt in het binnenelement.

waterstage_iconen1.jpg

Het warme water kan vervolgens traditioneel afgegeven worden aan vloerverwarming, wandverwarming, radiatoren of LT-radiatoren. Maar de Waterstage maakt ook moeiteloos sanitair warm water (SWW) aan dankzij het gebruik van een boiler.
De intelligente Siemens verwarmingsregeling zorgt continu voor een aangename binnentemperatuur.
De Waterstage laat zich moeiteloos installeren in nieuwbouw en renovatiewoningen.
Wij bieden 2 types: de Waterstage Comfort en de Waterstage Hoog Temperatuur.

Graag vertellen we u wat er mogelijk is in uw situatie en kunnen uw voorzien van alle informatie die u overtuigt, immers energie besparen willen we allemaal.

Waterstage_en_Sunstage_NL

 

  Kijk online live mee naar de monitoring van de vershillende systemen:

  Live Heatpump<<<<<