test
Left Right
Windmolen – Windturbine

Windmolen – Windturbine

Een hekel aan winderige dagen? Vanaf nu kijkt u ernaar uit!

 

 

 

Beschrijving: SWEA Windmolen 400W

Onze kleine versie windmolen heeft een vermogen van 400 W. Deze molen heeft een bescheiden afmeting van 1,4 meter in diameter, maar levert u zeker veel energie op!

Bij de molen krijgt u een installatiekit. Deze kit bestaat uit 1 kast met daarin 4 verschillende elementen, waaronder 1 dumpload en 3 omvormers. Uit de kit komt 1 stekker, deze gaat in het stopcontact, waarmee de installatie gereed is, deze molen is dus bijzonder eenvoudig op uw elektriciteitsnet aan te sluiten (plug-and-play).  Dit unieke systeem is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. En goed om te weten: het heeft een stabiele energieopbrengst, ook bij lagere windsnelheden!

Een mast, 8 meter met tuidraaden en ankers is ook leverbaar.

Om de rekensom in het kort voor u uit te zetten: De molen heeft een piekvermogen van 400 W. Bij een gemiddelde windsnelheid van 4,5 m/s levert de molen u 325 kWh per jaar. Met een gemiddelde windsnelheid van 5,5 m/s is dit zelfs 550 kWh. Ter vergelijking: het verbruik van een huishouden in Nederland is ongeveer 3.300 kWh per jaar. Uitgaande van de huidige energieprijs van € 0,25 per kWh bespaart u met deze molen respectievelijk tussen de € 80,- en € 140,- op uw energierekening. Rekening houdend met een stijging van de energieprijs met 8% per jaar (gemiddelde over afgelopen 5 jaar volgens CBS) dan verdient u dit systeem terug in 8 tot 12 jaar.

 

Beschrijving SWEA Windmolen 750W

Onze windmolen heeft een vermogen van 750 W. Het is het grootste model. Met een diameter van 1,8 meter is het een opvallend maar zeker geen storend element op uw woning! Door het piekvermogen van 750W is de windmolen minder gevoelig dan de andere molens en levert meer energie bij lagere windsnelheden.

Bij de molen krijgt u een installatiekit. Deze kit bestaat uit 1 kast met daarin 4 verschillende elementen, waaronder 1 dumpload en 3 omvormers. Uit de kit komt 1 stekker, deze gaat in het stopcontact, waarmee de installatie gereed is, deze molen is dus bijzonder eenvoudig op uw elektriciteitsnet aan te sluiten (plug-and-play). Dit unieke systeem is speciaal ontwikkeld voor thuisgebruik. En goed om te weten: het heeft een stabiele energieopbrengst, ook bij lagere windsnelheden!

Een mast, 8 meter met tuidraaden en ankers is ook leverbaar.

Om de rekensom in het kort voor u uit te zetten: De windmolen heeft een piekvermogen van 750 W. Bij een gemiddelde windsnelheid van 4,5 m/s levert de molen u 525 kWh per jaar. Met een gemiddelde windsnelheid van 5,5 m/s is dit zelfs 750 kWh. Ter vergelijking: het verbruik van een huishouden in Nederland is ongeveer 3.300 kWh per jaar. Uitgaande van de huidige energieprijs van € 0,25 per kWh bespaart u met deze molen respectievelijk tussen de € 132,- en € 190,- op uw energierekening. Rekening houdend met een stijging van de energieprijs van 8% per jaar (gemiddeld over afgelopen 5 jaar volgens CBS), dan verdient u deze molen terug in 6 tot 8 jaar.

Naast deze micro systemen leveren we  ook 1 KW- 2KW-3KW-5KW-10KW en 20kW windturbine  systemen, vraag ons naar de mogelijkheden.

Proef/demo opstelling:

Voor verschillende doeleinden hebben we een opstelling gebouwd om te laten zien wat het product is en welke hulpmiddlen benodigd zijn om een instalaltie te kunnen bouwen, indien gewenst kan er na het maken van een afspraak een bezoek worden gebracht om tekst en uitleg te krijgen van de windmolen, ook is er de mogelijkheid om ons uit te nodigen op bijeenkomsten om als extra aanvulling het product te laten zien.

De mogelijkheid om het te comineren met een live zonnestroom opstelling behoord ook tot de mogelijkheden, voor meer info of voor het maken van een afspraak kunt u via het contact formulier uw aanvraag doen.