test
Left Right
Service en Onderhoud

Service en Onderhoud

 

Voor het goed functionerende van een installatie, waarbij zuinig verbruik van energie, veiligheid, een lange levensduur en voorkoming van storingen van belang is, is een jaarlijkse controle en onderhoudsbeurt aan de installatie noodzakelijk.

Centrale verwarming / Warmtepomp
Mechanische ventilatie / WTW systemen.
Gebouwen gebonden installaties
Problemen oplossen

Zonneboiler systemen en Zonnestroom installaties.

 

 

Centrale verwarming / Warmtepomp
Uw cv ketel of warmtepomp doet elke dag ongemerkt en zonder probleem zijn werk. Zeker als u net een nieuwe toestel heeft aangeschaft. Om er voor te zorgen dat uw toestel u nooit in de steek zal laten is het echter noodzakelijk hem elk jaar een keer te laten controleren en schoon te laten maken.

Gebouwen gebonden installaties
Het periodiek onderhoud aan gebouwen gebonden installaties doet Van De Ruitenbeek installatietechniek in samenwerking met gecertificeerde bedrijven aangesloten bij ICIOS.

Het reinigen van de installaties.
Met een zeer goed tarief, kunnen wij het basisonderhoud aan de installaties uitvoeren. Na onderhoud ontvangt u een keurige rapportage van de staat van uw installaties.
U kunt bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende vaste prijsopgave of op basis van regie.

Mechanische ventilatie
Een gezond leefmilieu is voor ons belangrijk. Dit geldt voor het milieu buiten, maar zeker ook binnen in onze woning. In een woning ontstaan allerlei verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Hierbij is een van de grootste boosdoeners vocht. Een vochtige woning is een ideale omgeving voor de groei van huisstofmijt, allerlei bacteriën en schimmels. De gevolgen hiervan zijn allerlei allergieën, astma bronchitis,e.d. Een oplossing voor het houden van een gezond en fris huis is mechanische ventilatie

Mechanisch ventilatiesysteem
Veel woningen zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Deze systemen zijn vooral bedoeld om het ventilatieniveau te waarborgen. Voor een gezond leefmilieu is het belangrijk dat deze systemen wel goed functioneren. Onderhoud aan het totaal systeem is dan ook nodig en kunnen door ons verzorgd worden. Het Reinigen van het ventilatiesysteem wordt uitgevoerd met professioneel  apparatuur.

Zonneboiler systeem

Voor de juiste werking van een zonneboiler systeem is het onderhoud van hoogst belang, alle appendages aan het systeem en het medium waar mee de installatie is gevuld dient gecontroleerd te worden op juiste werking en ter voorkoming van defecten.

Zonnestroom systeem

Onderhoud van een zonnestroom systeem kan al snel een voordeel opleveren van 10% meer rendement van het bestaande systeem, alle onderdelen inclusief de panelen zullen worden gecontroleerd en zo nodig  schoongemaakt.

We bieden de mogelijkheid om uw bestaande installatie te meten op rendement en opbrengst, voor meer informatie over deze uitgebreide onderhoudsbeurt kunt u een aanvraag doen via ons contact formulier, vermeld u duidelijk om hoeveel panelen en omvormers het gaat.