test
Left Right
Remeha cv ketels

Remeha cv ketels

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Remeha Tzerra serie

De Remeha Tzerra zit boordevol beproefde technologie, en is toch een uniek en innovatief toestel. Remeha heeft de HR-ketel heruitgevonden en de modulair opgebouwde Tzerra is het resultaat.

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra is  extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld  in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een  scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zó klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Remeha Calenta serie

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

Remeha Quinta Pro

De Remeha Quinta Pro is een uiterst degelijke, modulerende HR-ketel met prestaties van formaat. Ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen van de Quinta Pro zeer compact. Daarnaast dragen het bescheiden montagegewicht en de fluisterstille werking van de ketel er toe bij dat het vinden van een montageplek geen enkel probleem oplevert. De techniek die de Quinta Pro aan boord heeft, is al vele jaren beproefd en het is dan ook dezelfde krachtige kern die reeds talloze riante woningen en bedrijfspanden in ons land verwarmt.

 

De Remeha eVita HRe®-ketel

Dankzij jaren van innovatie en productontwikkeling zet Remeha opnieuw een enorme stap vooruit: we introduceren de eerste HRe®-(combi) ketel ter wereld. Met een Hoog Rendement (HR) en met de ‘e’ van elektriciteit: de Remeha eVita HRe®-ketel. Want de Remeha eVita is een revolutionaire cv-ketel voor warmte, warm water én elektriciteit.

In feite is de eVita een soort privé energiecentrale. De ketel biedt alle comfort en bespaart tot wel 25% van uw energienota.

 U spaart met de Remeha eVita het milieu op een ongekend effectieve wijze. De ketel wekt door zijn zeer hoge rendement (140%) veel efficiënter elektriciteit op dan een grote elektriciteitscentrale. Hierdoor is de uitstoot van CO2 per kWh maar liefst 60% lager dan van de stroom die wordt opgewekt door een energiecentrale. Dit is vergelijkbaar met de besparing die u bereikt door 4 maanden per jaar uw auto te laten staan (gebaseerd op een middenklasse auto, op basis van 20.000 km per jaar).

Kijk bij het onderdeel Duurzaam op deze site voor meer informatie.

 

Remeha Isense klokthermostaat

Intuïtieve bediening en uitgebreide mogelijkheden!

Met de iSense is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de kamerthermostaat en, in combinatie met een buitenvoeleraansluiting, weersafhankelijke regelaar*. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.