test
Left Right
Itho-Daalderop cv ketels

Itho-Daalderop cv ketels

Het ABC van Itho Daalderop

Itho Daalderop heeft drie verschillende cv-ketels; de Aqua-Max, de Base Cube en de Comfort Classic. Alle toestellen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak, maar verschillen op basis van warmwatercapaciteit en vermogen. Het belangrijkste verschil zit hem in het type toestel.

Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat en houdt het tapwater continu op temperatuur. Deze toestellen zijn iets groter dan gemiddeld, maar hebben het voordeel dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Een doorstroomtoestel heeft geen voorraad en verwarmt het water als er vraag naar is. Daardoor zijn deze toestellen compacter.

Voorraadtoestellen

Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat en houdt het tapwater continu op temperatuur. Deze toestellen zijn iets groter dan gemiddeld, maar hebben het voordeel dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft.

De Comfort Classic van de Itho Daalderop is de cv-ketel die in elke verwarmingswens kan voorzien. Met vijf verschillende types is er voor elke woning een passende oplossing.

Doorstroomtoestellen

In een doorstroomtoestel wordt het water verwarmd, terwijl dit door het toestel stroomt nadat men de warmwaterkraan heeft opengedraaid. Op dat moment zal er onmiddellijk worden gestart met de verwarming van het water en hoeft men doorgaans slechts enkele seconden te wachten voordat er warm water uit de kraan zal stromen. Omdat er geen voorraadvat is, is een doorstroomtoestel compacter.

De Aqua-Max is het meest compacte doorstroomtoestel van Itho Daalderop en dit toestel is gasadaptief. De Base Cube is de zuinigste comfortketel van Nederland. Recente tests van KIWA wijzen uit dat deze cv-ketel het hoogste tapwaterrendement heeft op de Nederlandse markt.

Voor informatie over de UHR ketel van IthoDaalderop verwijzen wij u naar het Duurzaam Nederland gedeelte  van deze site.

 

comfortclassicbasecubeaquamax