test
Left Right
Zonnepanelen Collectief

Zonnepanelen Collectief

Collectief

 

U koopt  gezamenlijk in met bijvoorbeeld uw hele straat. Doordat wij bij onze leveranciers een grote order kunnen plaatsen ontvangen wij extra korting. Deze korting berekenen wij door aan u. Hierdoor bespaart u gemiddeld 15 -25% op zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal.

Heeft u plannen om gezamenlijk te gaan voor de zonnestroom, laat het ons weten, we maken geheel vrijblijvend een totaal aanbieding.

Informatieavond zonnepanelen, collectoren en boilers

Ook is het mogelijk om een informatieavond te bespreken, waar de diverse aanbiedingen m.b.t. zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers zullen worden gepresenteerd. Op deze avond zullen we het vervolg stappenplan tot collectieve aanschaf verder toelichten en uiteenzetten, de leverancier van de producten zal tekst en uitleg geven en de verschillende producten presenteren. We houden u op de hoogte wanneer deze avonden zullen plaats vinden.

Heeft u interesse in een informatie avond, of wilt u deze in uw buurt of regio organiseren, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.